3 דרכים לסחוט אבטיח

3 דרכים לסחוט אבטיח
שלושת הדרכים שבהן אתה יכול לסחוט אבטיח היא רק עם החלק האדום, רק עם הקליפה, וגם וגם. אבטיח, פרי רב תכליתי, מציע יותר מסתם חלקו הפנימי הטעים. בעוד שהמיץ האדום לבד הוא בחירה פופולרית, כדאי לבחון שתי שיטות אחרות לחלץ את הטעמים המענגים מחלקים אחרים של האבטיח. להלן שלושת הדרכים שבהן אתה יכול לסחוט
אבטיח:
- הבפנים בלבד
- קליפה בלבד
- בפנים וקליפה
שיטות אלו נבדקו עם קולקציית מסחטות מיצים איטיות של Kuvings שלנו. ייתכן שמסחטות מיצים אחרות לא יוכלו להתמודד עם מיץ קליפת אבטיח, אז נא להמשיך בזהירות או להימנע מלנסות את שתי השיטות האחרונות.
הבפנים בלבד

השיטה הפופולרית ביותר למיץ אבטיח היא על ידי מיצוי מיץ מהחלק האדום המתוק, שהוא החלק שאנו צורכים בדרך כלל. לא רק שהבפנים מציע טעם מתוק להפליא, אלא שהוא גם מסייע בהידרציה בשל תכולת המים הגבוהה של האבטיח של 92% ותכולת האלקטרוליטים שלו. בנוסף, אדום האבטיח הוא מקור טבעי מצוין לליקופן, המכיל כ-40% יותר ליקופן מאשר עגבניות גולמיות. על ידי סחיטה רק של החלק הפנימי, תקבל מיץ אדום תוסס עם צבע מיוחד.
קליפה בלבד
שיטה זו עלולה לגרום לך להתאהב בקליפה שלך, אבל כן, אתה יכול לסחוט את קליפת האבטיח לבד. סחיטת הקליפה היא דרך מצוינת להפחית פסולת. קליפת האבטיח מציעה גם שלל יתרונות בריאותיים. עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו ויטמין C, ויטמין A, ויטמין B6, אשלגן ואבץ, קליפת האבטיח היא מעצמה דלת קלוריות. בנוסף, הוא מתהדר בשפע של כלורופיל, ציטרולין, חומצות אמינו, פלבנואידים ותרכובות פנוליות, מה שהופך אותו לתוספת עמוסה בחומרים מזינים לשגרת היומיום שלך.

אם אתה חושש שהקליפה כל כך קשה שהיא תשבור את מסחטת המיצים האיטית של Kuvings,אל תדאג. המסחטות האיטיות של קוווינגס אינן מתקשות עם קליפות אבטיח וסוחטות אותם בקלות. המסחטה עשויה להיות קצת יותר רועשת מכיוון שהטוחן יצטרך לעבוד קצת יותר כדי לקצוץ ולמעוך את הקליפה, אבל תראה שהמסחטה מייצרת עיסה ומיץ תוך זמן קצר.
יש להזהיר שמיץ קליפת אבטיח אינו מתוק כמו מיץ האדום הפנימי של האבטיח. בדיוק כמו רוב השכבות החיצוניות של הפירות והירקות, קליפת האבטיח מעט מרירה אך לא בלתי טעימה במיוחד. לגבי צבע המיץ, הוא יהיה פחות או יותר ירוק, אבל הגוון תלוי מאוד בצבע קליפת האבטיח שלך. בסרטון הבא, הקליפה מאוד ירוקה ולכן היא יצרה צבע ירוק יפהפה.
האדום הפנימי והקליפה

סחיטת האבטיח השלם מאפשר לכם לקבל את היתרונות הבריאותיים של כל חלקי האבטיח. בנוסף, זה פחות פסולת, פחות הכנה, וניקוי קל יותר. כל שעליכם לעשות הוא לקצוץ את האבטיח שלכם, אין צורך להפריד דבר אחד מהשני. כמו כן, השילוב של תכולת המים הגבוהה של האבטיח, החלק הפנימי הרך והקליפה הקשה פירושה שכל העיסה נדחפת דרך המסחטה בקלות, ומשאירה מעט שאריות במסננת ובקערה.

מבחינת הטעם, למיץ אבטיח שלם יש את הטעמים המתוקים של אבטיח אבל הוא מקבל נגיעה של מרירות. השילוב הזה מושלם עבור אנשים שאוהבים את הטעם של האדום של האבטיח אבל לא בהכרח רוצים את כל המתיקות. צבע המיץ אינו אחיד כמו מיץ האדום של האבטיח; יש לו צבע אדום כהה יותר, כמעט חום. עם הזמן, ייתכן שתתחילו לראות שתי שכבות צבעוניות שונות במיץ. אין מדובר בהפרדה הנגרמת מחמצון אלא בהפרדה הנגרמת על ידי הצפיפויות השונות של החלקיקים בקליפה ובבפנים.
לכל שלוש השיטות יש את היתרונות והחסרונות שלהן, אבל אנו מקווים שאחת מתאימה לכם ולמסחטה שלכם. ספרו לנו אם אתם מנסים אחת מהשיטות האלה ואיך אתם אוהבים אותה באינסטגרם ובפייסבוק שלנו.