איך להכין טופו

חלפו הימים של חלופות שנרכשו בחנות; עם כמה מרכיבים פשוטים והוראות שלב אחר שלב שלנו, אתה תהנה מהטופו הביתי שלך וחלב סויה תוך זמן קצר. בין אם אתה טבעוני, רגיש ללקטוז, או סתם בוחן אפיקים קולינריים חדשים, שליטה באמנות הטופו וחלב סויה היא מיומנות חיונית. גלה עכשיו את הסוד למקור חלבון בריא, טעים וחסכוני יותר.

 

Home-made Tofu is Additives Free!

Homemade Tofu Recipe

There are a few steps involved in making homemade tofu and it does take a little bit of forward planning (mostly because you have to soak your soya beans for 24 hours). The steps are very straight forward though and it can be broken down into parts making this recipe very manageable.

Let’s get started!

Just a note before we get going, you need to start soaking your beans at least 24 hours before you need them.

 

רכיבים

  • 2 כוסות סויה
  • מים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות חומץ לבן

    הוראות

    1. משרים 2 כוסות סויה במים למשך 8 שעות.
    2. הוסף פולי סויה 1: מים 1/2
    3. הכינו מי סויה על ידי הוספת קייל וגזר בנפרד.
    4. כשהיא מתחילה לרתוח, יוצקים מים קרים.
    5. מנמיכים לאש בינונית ואז מערבבים.
    6. הוסף חומר קרישה.
    7. מכסים את הסיר, מחכים 15 דקות.
    8. מניחים מעל משקולת כבדה למשך 15 דקות.