איך להכין טופו

איך להכין טופו
חלפו הימים של חלופות שנרכשו בחנות; עם כמה מרכיבים פשוטים והוראות שמסבירות שלב אחר שלב, אתה תהנה מהטופו הביתי שלך וחלב סויה תוך זמן קצר. בין אם אתה טבעוני, רגיש ללקטוז, או סתם בוחן אפיקים קולינריים חדשים, שליטה באמנות הטופו וחלב סויה היא מיומנות חיונית. גלה עכשיו את הסוד למקור חלבון בריא, טעים וחסכוני יותר.

טופו ביתי ללא תוספות מיותרות!
מתכון לטופו ביתי:
ישנם כמה שלבים הכרחיים בתהליך הכנת הטופו הביתי והם דורשים מעט תכנון (בעיקר כי צריך להשרות את פולי הסויה 24 לפני)
השלבים הם מאוד ברורים ואפשר לחלק אותם למשימות קטנות מה שהופך את המתכון לפשוט להכנה.
בואו נתחיל!
לפני שיוצאים לדרך,נתחיל בהשריית פולי הסויה לפחות 24 שעות לפני שנשתמש בהם
רכיבים
- 2 כוסות סויה
- מים
- 1 כף מלח
- 2 כפות חומץ לבן
הוראות
- משרים 2 כוסות סויה במים למשך 8 שעות.
- הוסף פולי סויה 1: מים 1/2
- הכינו מי סויה על ידי הוספת קייל וגזר בנפרד.
- כשהם מתחילים לרתוח, יוצקים מים קרים פנימה.
- מנמיכים לאש בינונית ואז מערבבים.
- הוסף חומר מקריש.
- מכסים את הסיר, מחכים 15 דקות.
- מניחים מעל משקולת כבדה למשך 15 דקות.